Нуждая се от малък съвет
#1 Саутхямптън 22.03.2013 18:57
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

Здравейте, за мен тази игра отдавна изгуби всяаква привлекателност и минимална справедливост ... решил съм твърдо станат ли на 34 г моите играчи аз спирам ... молбата ми е следната ... имам над 1 000 000 кр, а предполагам докато станат на 34 год сумата може да стигне и 2 000 000 ... молбата ми е, ако може някой от по-старите и опитни мениджъри да ми каже как най-добре да ги използвам тези кредити ... не искам да купувам играчи, да стягам отбор или да ги дарявам на разни фондове от сорта "Най-тъпо подпомагане" или "Подмажи се на админа" ... пишете ми на лична и моля ви без съобщения от рода "купи ми този играч", "дай на мене кредити, много съм закъсал" и т.н. защото в крайна сметка ще затрия отбора с кредитите вътре, за кеф на админите, които мислят "че и без това има много кредити" в играта , и които правят всичко по силите си за да се те откажато т играта ...невъзможни трансферите с тези цени, или пък правят така, че като им пишеш истината или те наказват с 1 месец да не пишеш или правиш Х срещу отбор с играчи с 3 пъти по слаби играчи в точково отношение и т.н. и т.н. ...

#2 Removed user 24.03.2013 09:28
Bruins
123 Posts

(bow) (bow) (bow) (clap) (clap) (clap)

#3 Removed user 24.03.2013 13:04
Asse saint etienne
2617 Posts

Пиши на отборите от вашата лига и купи техни играчи, за да те запомнят с добро. По възможност купи играчи от по-малките отбори на по-високи цени (beer)

#4 Removed user 24.03.2013 13:52
Blue fire balls
424 Posts

Както направи Ралица?:)

#5 Removed user 24.03.2013 14:01
Falcons
1014 Posts

Че то има няколко възможности и ти сам си ги отхвърли.За какво въобще пускате такива теми.

#6 Removed user 24.03.2013 14:46
BatIcho
252 Posts

FC BECKS и Шуменско Пиво са прави друг начин няма

#7 Removed user 24.03.2013 15:16
Us
463 Posts

Саутхямптън,моите извинения,но моето мнение ще е малко в стил "Критика" което в случая няма да вижи само за теб.
Аз не мога да разбера,защо всеки един си мисли,че неговия начин на развитие на отбора и играчите му е най правилният и печеливш?
Защо когато се сблъскате с трудности и неуспехи не потърсите първо причината за това в себе си и да промените нещо а предпочитате да обвините симулатора или някой друг за несгодите си?
Защо искате да нагодите симулатора по вашия начин на мислене,схеми,тактики и т.н.,вместо Вие да се нагаждате според него?
Сигурен съм,че няма човек в тази игра,който е постигнал успехите си,просто ей така с хаотично натискане по бутоните на клавиатурата и мишката,а е мислил и премислял как това да се случи! И след постигане на целите си е бил доволен от самият себи,и не толкова от това,че е спечелил някакви си купа а,че е успял да измисли начина това как да се случи!

#8 Removed user 24.03.2013 18:26
Pythons
106 Posts

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Пиши на отборите от вашата лига и купи техни играчи, за да те запомнят с добро.
По възможност купи играчи от по-малките отбори на по-високи цени</blockquote>

#9 Removed user 26.03.2013 09:13
Atomic ice
207 Posts

по добре говори с Админа да направи един фонд и там да дарява кой колкото иска, и в края на сезона в скучната седмица да се направи един турнир само за последните регистрирани 192 отбора, изиграват два предварителни в Понеделник, групи и осмина финал следващите три дни, Петък четвърт и полу финал и събота финала, общо са около 300 мача, ако се раздели наградния фонд още от първия кръг ще има за всички участници да живнат малко, тия които стигнат до финала ще вземат 7 пъти повече от наградния

#10 Removed user 26.03.2013 17:24
Sharks
444 Posts

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>по добре говори с Админа да направи един фонд и там да дарява кой колкото иска,и в края на сезона в скучната седмица да се направи един турнир само запоследните регистрирани 192 отбора, изиграват два предварителни в Понеделник,групи и осмина финал следващите три дни, Петък четвърт и полу финал и съботафинала, общо са около 300 мача, ако се раздели наградния фонд още от първия кръгще има за всички участници да живнат малко, тия които стигнат до финала щевземат 7 пъти повече от наградния</blockquote>
Eй това ще е добре. Ама да се направи нещо подобно дори и без фонд и за по-средняшки отбори като моя например, защото едни са заети със суперкупи други с национали и ние по-слабите не можем да се задържим и 5 мин в играта от скука. Колега няма да е лошо да пуснеш предложението като тема.